Skip to main content

Theme Song for My Birthday ❤

10th November 2015

Thank You Jesus for all that You've done for me. Thank You for loving me more than i deserve. Thank You for chosen this family for me. Thank You for chosen my parents (my mom and dad) for me. Thank You for chosen my brothers and sister for me. Thank You for chosen my friends for me. Thank You for all opportunity that You've given to me. Thank You for everything. Thank You for Your unconditional love.

Jesus, I've promised You that I've always been Yours ❤ cause Your hands hold my whole world. In the name of Jesus, I trust in You. Trust Your heart.

Thank you my parents and also my brothers and sister for everything that all of you've done for me. Thank you for being my great awesome superb mom, dad, brother and sister to me. Thank you for your time, caring, support, laughter, happiness, wishes and also your prayer for my bright future. You should know that I'm nothing without you in my life. I can't imagine how my life without you. Thank you my lovely family ❤

Thank you my friends for every single moment we shared together. Thank you for being a superb good friend to me and also thank you for accepted me as your friend. Thank you for our togetherness, our friendship. Thank you for your time, caring, support, laughter, happiness and also your wishes. Thank you friends ❤

From all that I say to Jesus, my family and also my friends, you can make a conclusion that my life is perfect, isn't it ? No. I'm only human and I bleed when I fall down, I'm only human and I crash and I break down, your words in my head, knives in my heart, you build me up and then I fall apart. hahahaha yup! There's troubles coloring my beautiful ordinary life. Lol :D




But when I sit back to flashback my memories, I know I should not complaining to Jesus but I have to give thanks to Him because through those troubles I known my strength, explored my limit and also increasingly rely on and hope in Jesus day by day. yes, I realize so many blessings that He'd given to me more than my troubles.

I love my beautiful ordinary life with you all (people who He'd chosen and sent for me, to accompany me) ❤❤

I have a theme song for my special day (re: my birthday #1011) it is... S'mua Baik by Nikita. Why ? Because for me that song can describe my thought and feeling about Jesus and all that He'd done for me. Always been in love with this song ❤❤❤

S'mua Baik

Dari semula
T’lah Kau tetapkan
Hidupku dalam tanganMu
Dalam rencanaMu Tuhan

Rencana indah
T’lah Kau siapkan
Bagi masa depanku
Yang penuh harapan

Reff:
S'mua baik, s’mua baik
Apa yang t’lah Kau perbuat 
Di dalam hidupku
S’mua baik, sungguh teramat baik
Kau jadikan hidupku berarti.

Hmmm, I want to use this combination quote (from unknown and 88lovelife) :
"Today, I'm counting my blessings not my troubles because God made me exist in this world for a reason and for a mission" ❤❤


And also thank You Jesus for the verse on my special day, thank You for remind me through it. 
1 Peter 2:15-16 New International Version (NIV)
15 For it is God’s will that by doing good you should silence the ignorant talk of foolish people. 16 Live as free people, but do not use your freedom as a cover-up for evil; live as God’s slaves.

Comments

Popular Posts

Bagi Tuhan tak ada yang mustahil ❤

Hey hey :)  Tonight, I want to tell you about one song that He use to remind me. Whoaaaa lagi-lagi Dia menggunakan lagu ini untuk menguatkanku. Thank you, Jesus ❤ So, ini lagu yang liriknya super istimewa hihihi. Bagi Tuhan tak ada yang mustahil (by Sari Simorangkir ) ku yakin saat Kau berfirman ku menang saat Kau bertindak hidupku hanya ditentukan oleh perkataanMu ku aman karna Kau menjaga ku kuat karna Kau menopang hidupku hanya ditentukan oleh kuasaMu Reff : bagi Tuhan tak ada yang mustahil bagi Tuhan tak ada yang tak mungkin mujizatNya disediakan bagiku ku diangkat dan dipulihkanNya ku yakin saat Kau berfirman ku menang saat Kau bertindak hidupku hanya ditentukan oleh perkataanMu ku aman karna Kau menjaga ku kuat karna Kau menopang hidupku hanya ditentukan oleh kuasaMu Back to Reff Entah udah berapa kali, aku rapuh, lelah dan rasanya ingin menyerah namun Jesus selalu menguatkan aku. Yup! Dia selalu mengingatkan aku bahwa aku ga bisa

Cara Tuhan Menenangkanku

Hey hey hey 😆 Hari ini aku mau sharing tentang cara ajaib Tuhan menenangkanku. Ini sungguh-sungguh terjadi. Aku aja masih amazed. Begitu banyak cara Tuhan untuk berkomunikasi sama kita, melalui beragam cara. Bahkan aku percaya demi menjadi alatNya untuk menebar kesaksian tentang betapa Tuhan sungguh baik, Tuhan mengizinkanku mengalami setiap peristiwa dan juga menolong dengan cara yang ajaib. Tuhan pakai aku untuk memberitakan kesaksian di hidupku. Aku tau Tuhan menaruh kerinduan ini di hatiku untuk selalu menyampaikan tentangNya melalui hobby menulisku. Jujur, awal nya aku kesulitan untuk menulis di blog dengan thema yang aku pilih ini karena aku mau tulisanku murni karyaku. Mungkin yang mengalami langsung bukan aku saja melainkan orang-orang terdekatku yang penting hasil tulisanku selalu murni tulisanku sendiri. Tuhan selalu tau aku memang kesulitan cari topik untuk keperluan menulisku banyak sih sebenar nya dan semua berujung di draft yang belum aku selesaikan wkwkwk  tapi Tuh

Goodbye February

Waktu berlalu dengan cepat Seperti pasir yang kita genggam dengan erat Sekarang sudah masa transisi menuju Maret Terima kasih Februari Sudah memberi insipirasi Membuat diri ini kembali berani Membuat diri ini menyadari Kerinduan yang Tuhan beri perlu direalisasi Jalannya mungkin tidak mudah dan penuh liku Tapi aku ga boleh khawatir dan ragu Sebab aku tahu Tuhan senantiasa besertaku Tuhan akan memberi kekuatan untukku Tuhan akan membuka jalan untukku Sampai jumpa Februari Selamat datang musim transformasi Semoga akan banyak kisah yang menyenangkan hati